tisdag 29 november 2011

Mixed feelings

Ja, jag har mixed feelings och lite oro/ångest i kroppen sedan igår. Skall på familjerådgivning idag nu på morgonen. Fick ett samtal från dem i förra veckan och ställde artigt frågan till damen i luren (fastän jag kokade inombords och egentligen visste svaret)...har ni ringt min man??
- Nääää, det har vi inte....så dj**la typiskt!!

Kan någon svara på varför de alltid ringer kvinnan först? det händer ju även när de ringer ifrån skolan, tandläkare och what ever.... som att vi lixom har första tjing på att ta hand om och lösa allting.
Tycker ni att jag låter aningen sur så är det nog för att just den biten får mig att se lite rött. Kanske skall ta på mig "de rosa glasögonen" när jag går iväg så jag inte skrämmer slag på folk.

Jaja, nåväl får ta mig dit och ha ett öppet sinne.
Skall dock bli himla intressant och se vem utav oss hon vänder sig till först. Någon som vill satsa en slant?

Ha en skön tisdag, så kommer rapport och vinstresultat senare ;)

Hälsningar
Häxan surtant

2 kommentarer:

  1. Mmm.. Det funkar oftast så. Kan bero på att vi är bättre på att hålla fler bollar i luften ;) Men det trista är ju att man då inte sätter några krav på att det ska vara ömsesidigt ansvar.
    Så egentligen är killarnas beteende kan jag tycka kvinnors frukt av omhändertagande utan lika krav som man ger tjejer. *bara min lilla teori*
    Eller så är det så enkelt att killars hjärnor i alla tider har "diagnosen" där lusten går före måsten..! *oxå en teori* Hehehe..

    Skämt å sido, hoppas det går bra!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Dina teorier var faktiskt väldigt träffsäkra måste jag säga, särskilt den med diagnosen hahaha...

    Gick inte så bra tyvärr, fick veta att han fått känslor för en annan :/ Men det är ju mitt beslut med separation, så nu skall jag bara blicka framåt och inte bli en bitter kärring :)

    Ta hand om din kärlek! Kram!
    /Carola

    SvaraRadera