fredag 11 november 2011

Den speciella dagen!

Ja, den säg ju vara idag, magiskt datum.... 2011-11-11. Många som valt att gifta sig idag har jag läst.

Själv tänker jag ställa mig mitt på öppen plats kl 11.11 och sträcka ut armarna och bara ta emot allt som universum skickar ut, jag skall ta emot all energi och ladda den i min kropp...




Jag känner mig glad mitt i eländet, jag försöker se saker å ting positivt. Jag och gubben har skickat iväg papper till rådgivningen. Jag  försöker  att ändra på mitt beteende, då jag har för vana att sticka huvudet i sanden och bita ihop och inte våga säga vad jag egentligen tycker och tänker, så sade jag denna gången precis vad jag tänkte & kände...dvs jag kommer att gå med till samtal, men om jag får möjlighet till lägenhet så kommer jag ta den...vi hade en lugn diskussion med allt som det för med sig när flytten kommer.
Och jag klappar mig själv på axeln och säger "Bra gjort Carola!!

Till er som kikar in här ibland och läser lite om mig och min vardag skulle jag vilja be om en liten tjänst....håll en tumme för att jag får komma till intervju för jobbet jag sökt och den andra tummen för att jag får lägenheten jag har sökt....tack på förhand :) 


Ha nu en alldeles underbar speciell dag alla goa människor! Kärlek!
/Carola

2 kommentarer:

  1. Jag håller tummarna :)
    Bra där tjejen.. Det är viktigt att tala om hur man upplever och känner saker och ting utan att för den skull hoppa på någon. Säger man inget får ju ingen veta heller ;) Tankeläsning funkar sällan..

    Ha en skön helg!
    Jag ska till Götet i helgen :)

    SvaraRadera
  2. Tack du rara, underbart!

    Jag sitter som på nålar kan jag säga och jag vill detta väldigt...väldigt..väldigt gärna!

    Svårt att lära en gamma hund att sitta :) men jobbar på det ständigt. Helt rätt det där med tankeläsning...är nog inte så många som kan ;)

    Välkommen hem :)Ha nu en riktigt fin helg i goa staden Götlaborg! kramelikram!

    SvaraRadera