tisdag 29 november 2011

Jahopp!

Då vart man skild då...pappren är påskrivna...så alla singlar kan se hit :)) Nää... skämt å sido. Det känns konstigt på nåt vis....särskilt då han efter vår familjerådgivning berättade att han fått känslor för någon annan...que??!! Schvung va det gick undan då...

Lite pissed off för att han smsar med henne i detta nu!











Naturligtvis har jag lekt leken sanning och konsekvens med honom här nu ikväll, har väl fått veta lite grann..känner mig lite lugnare, men bara lite...17 år i papperskorgen bara så där! Tja man får la hoppas de blir lyckliga, hon skall nog också skilja sig lite granna först bara :)

Skev en fyndig status på min FB och uppenbarligen är det nån som älskar sången skvallerbytta bing bong tror jag (och vi har en del gemensamma vänner kan jag säga) men han uppskattade inte den statusen, då det inte såg så bra ut att jag hängde ut honom sa han.....så jag fick en order att ta bort den, och snälldum som jag är så gjorde jag det. Pajkastning är väl egentligen inte vad jag vill, men jag kunde lixom inte låta bli..sorry eller NOT!

Här kan han iallafall inte läsa vad jag skriver och det känns skönt, måste liksom ventilera mig lite emellanåt bara...vet ju att det är jag som beslutat om skilsmässa, men av nån djävla konstig anledning så tror jag att jag fortfarande har nån form av äganderätt...vilket jag ju är på det klara med att jag inte har!! skall bara få hissen att gå hela vägen upp på den ;)

Nä nu är det nog dags att jag tar min skönhetssömn, vem vet prinsen kanske kommer å räddar mig härifrån till sitt slott imorgon.

Natti natti & Mer kärlek åt folket!
/Carola

1 kommentar:

  1. Det är ju alltid något konstigt det där med att även om man vill lämna.. Så kan det vara jobbigt när det finns någon annan i bilden. Speciellt i n n a n det är avslutat!!
    Lycka till!

    Jag har fortfarande problem att kommentera från datorn :(

    SvaraRadera