söndag 22 maj 2011

Sköna söndag...

Ojojoj...äntligen fick man lite sovmorgon. Gick upp halv nio!!! vaknade iofs till redan halv sex, men lyckades somna om.


Min underbara lillasyster fyller 25 år idag - Hip hip hurra till henne!



Gårdagen vart lyckad, dels för att Sebastians klass vann vårcupen och sedan vart det lyckat för att jag åt nog Sveriges godaste pizza på Il Trullo. Har aldrig ätit där innan, men det var ju inte sista gången man besöker dem. Complimenti till pizzabagaren!

Det som var mindre lyckat, eller hur man skall uttrycka sig var showen med Claes Malmberg. Upplägget var så konstigt, först kom Claes ut som  Ronny Jönsson cirka 15-20 minuter, sen så skulle de gäster som bokat matbiljett äta sin varmrätt och efterrätt. Och vi som köpt barbiljett skulle sitta och vänta i 1½ timma!! Det är inte riktigt vår grej och vi är tre damer utrustade med liiiite dåligt tålamod så vi gav upp. Fanns ju lixom ingen annan pausunderhållning. Men det vart himla mysigt den stunden som vi umgicks.  Nu ser vi fram emot skärmflygning istället:)

Två underbara människor - Love you!

Så här glad är jag en lördagkväll
Grattis till Diserödskolan klass 3B
Mammas goding!    

Nu har jag precis bakat en mumsigt god toscatårta - som skall säljas i kiosken i eftermiddag på Romevi, så ni som är fikasugna kom å köp!!

/Carola

1 kommentar:

  1. Vilken härlig bild på dig!!! Du strålar!!! Kram syns i morgon

    SvaraRadera