måndag 6 juni 2011

Phju...

Svettigt värre ute nu ju. Har denna helg fått mycket frisk luft, vilket inneburit mycket god sömn.

I torsdags så blev det inget Sean Banan besök, då barnen dividerade fram och tillbaka och till slut singlade slant. Så det blev badhuset istället vilket också var jättemysigt. Vi plaskade runt en stund och sedan åkte vi vidare till Allum för lite shopping av kläder till avslutningen och tänka sig....mamma köpte inte ett endaste klädesplagg!! Men barnen vart jättenöjda över sina nya kläder det enda som saknas nu är skor. Minns själv när man var yngre och skulle på skolavslutning, då man alltid fick nya kläder,  det är en speciell känsla det :)

Så här glad blir man när man shoppar



I går så åkte mannen med barnen och fiskade, fick ett samtal ifrån Lukas...mamma jag har fått en fisk!! ...riktigt hörde lyckan i rösten....men de hade glömt plastpåse, så jag åkte upp till dem för att lämna en, stannade kvar en stund..det är himla mysigt i skogarna..blev dock ingen mera fisk. Men laxen på dryga ½ kilot som lillgrabben fick, smakade jättegott.... för oss som vågade smaka vill säga.

Idag är det ju Sveriges nationaldag, den har vi firat tillsammans med Svenska kyrkan.


I församlingen där vi bor hade de ordnat med "Nationaldagen - barnens dag" med massa skoj som t ex ansiktsmålning, luftpistolskytte, femkamp, poängpromenad, hoppborg etcetera.....  Alla aktiviteter var gratis, förutom de man skulle ha att fika, den slanten som de fick in skulle oavkortat gå till fattiga barn i Indien. Beundransvärt!!

Så här glad blir man....

När man får medalj.....

Fikapaus

Och vätskestopp
Men nu har man äntligen landat. Skall vila mig nu så att jag är pigg och fräsch till jobbet imorgon.

Hoppas att ni liksom vi haft en fin dag!!

//Carola


1 kommentar:

  1. Ni ser ut ha haft det mycket mysigt... Härliga bilder på killarna.... speciellt den på Sebastian på Allum... Hahaha.... såååå söt!! Kram syns i morgon!

    SvaraRadera