torsdag 31 januari 2013

Spegel, spegel på väggen där...

Säg mig vem som vårkänslor i kroppen bär....

Jösses amalia....idag  när jag städade, så öppnade jag balkongdörren för att vädra, och känslan som slog emot mig var underbar.....det luktade VÅR!!

Ja jag vet....  det är nog inte vår än på ett litet tag.... var ute med soporna alldeles nyss, och det vart änna lite kallt, men det var en underbar känsla i alla fall och tids nog så blir det ju vår på riktigt *längtar*

Idag kände jag mig lite som Lotta på bråkmakargatan...
Scenen där pappan i familjen är ute och letar gran, men alla är slut. Lotta råkar få tag på en genom att det trillar av en ifrån ett lastbilsflak......hallå, du tappade en gran!!! kan jag ta den?, jag behöver den.... kan jag det??

Fast i mitt fall gällde det en spegel. Jag har inte haft en helfigurspegel sen jag flyttade in, och pga arbetslöshet och ekonomi så har jag fått prioritera andra saker. Blev därför otroligt glad när jag idag var på återvinningsstationen.

Se där!! där stod det en helfigusspegel....precis en sån som jag har kikat på hos IKEA....och jag behövde verkligen den.

Vet ju att man egentligen inte skall ta saker därifrån som andra har lämnat, men jag kunde inte hejda mig. Man skall ge för att få...heter det inte så?? Jag lämnar och har genom alla år lämnat fina saker till dem, så då tänkte jag att det nog inte gör så himla mycket om jag tar den. Jag intalar mig att pingstvännerna är snälla och säkert inte är onda på mig för detta.

Tack för idag, slut för idag...jag är lycklig(t) lotta (d)  :)

/Carola

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar